Balinese Kedisi Hakkında Bilgiler





Balinese Kedisi Hakkında Bilgiler
Balinese Kedisi Hakkında Bilgiler

Balinese Kedisi Özellikler


Balili kedisi ilk olarak ABD'de 1920'lerde uzun tüylü bir Siyam kedisi olarak tescil edildi ve 1950'lerin ortasına kadar Balili kedisinin yeni bir yerli kedi cinsi olarak sınıflandırılması değildi.

Balili kedisi, özellikleri bakımından Siyam kedisine çok benzer, ancak Balili kedisi genellikle daha uzun saçlara sahiptir ve kürkünde işaretler olma olasılığı daha yüksektir. Balili kedisi, Siyam kedisi ile aynı boyut ve ağırlığa sahiptir ve aynı zamanda benzer renklerde bulunma eğilimindedir.

Balili kedisi, Balili kedinin Himalaya kedisi ve Fars kedisi gibi diğer uzun tüylü kediler kadar bakıma ihtiyacı olmadığından popüler bir uzun tüylü ev kedisidir. Bali dili kedisinin zarif özellikleri de onu Batı hanelerinde popüler bir cins haline getirir.

Bali dili kedi çok şefkatli bir kedidir ve insan dikkatine bayılır. Balili aynı zamanda eğlenceli ve enerjik bir kedi cinsidir ve aktif olduğunda ve oynadığında en mutludur.

Balili son derece zeki bir kedi cinsidir ve Balili kedinin ling-hair kedilerin en zeki cinsi olduğu düşünülmektedir. Balili halkı, aynı zamanda Balili halkının 20 yaşına ulaştığı için evcil bir kedi için de oldukça uzun bir ömre sahiptir.

 



© Canlılar Alemi | Powered by Blogger