Basset Hound Özellikleri

Basset Hound Özellikleri
Basset Hound Özellikleri






(Basset Hound) Hakkında Bilgiler


Basset Hound, genellikle dostça bir cins olarak kabul edilir. Bu nedenle çocuklar için mükemmel bir evcil hayvandır. Bir ödül olmadığında Bassets antrenmanı unutur. Bas yürüyüşleri dışarı çıkarken tasmalı olmalıdır.

Bassets bir şey istediklerinde uluyabilir veya havlayabilir veya bir şeyin yanlış olduğunu düşündüklerini önerebilir (fırtına geliyor gibi). Ayrıca, dikkat çekmek için alçak, mırıldayan bir şarap kullanıyorlar ve bu da Bassets konuşuyormuş gibi birçok mal sahibine ses veriyor. Bu whine ayrıca, avlanmak için (yemek veya yiyecekler için) avlanmakta kullanılır ve bireysel avın yapısına ve yalvardığı süreye bağlı olarak hacim olarak değişir.

Bassets'in son derece uzun kulakları nedeniyle kulak hastalıklarına yatkındır. Kulaklarının zeminde veya yiyeceklerde günlük olarak sallanmasına izin verilirse, kronik ve potansiyel olarak ölümcül kulak hastalıkları geliştirebilirler.

Kulak sorunlarına ek olarak, basset hound'un da göz sorunları olabilir. Düşme gözlerinden dolayı, göz küresinin altındaki alan kir toplar ve sümükle tıkanır. Gözlerini her gün nemli bir bezle silmeniz en iyisidir. Bu, birikme ve göz tahrişini azaltmaya yardımcı olur.

Basset Hounds, tembel tarafta olabilir ve izin verilirse kendi başına aşırı kilolu olabilir. Bol miktarda egzersiz yapmaları ve iyi beslenmeleri gerekir.



Ortak Adı: Basset Hound Dog
Köken: Büyük Britanya
Ortalama Boyut: 35cm (14in)
Ortalama Ağırlık: 27kg (60lbs)
Ortalama ömür: 12 yıl
Grup: Hound
Renk: Tan, Beyaz, Kırmızı, Kahverengi, Siyah
Mizaç: Nazik, huzurlu ve sadık
Eğitim: İnatçı doğası nedeniyle, küçük yaştan itibaren itaat konusunda eğitilmelidir.

 




© Canlılar Alemi | Powered by Blogger