Border Terrier Köpeği

Border Terrier Köpeği
Border Terrier Köpeği





Border Terrier Köpeği  Hakkında Bilgiler

Border Terrier Köpeği

Sınır Terrier, Terrier grubunun küçük, kaba bir köpek türüdür. Başlangıçta tilki ve parazit avcıları olarak yetiştirilen sınır bölgelerinin Bedlington Terrier gibi diğer topraklarla soyağacı vardır.

Sınırlar sahiplerinin etkinlik düzeylerine uyum sağlayacak. Egzersiz gerektirmezler, ancak aldıklarında onları severler. Makul bir hız elde etmek için yeterli bacak uzunluğuna sahip olan kaldırım, yürüyüşe çıkacak, bisiklete binecek ve sahibiyle birlikte çalışacak, aynı zamanda güneşte yatan bir gün geçirdikten sonra da mutlu olacak.

Sınır terrier yalnız bırakılmaya itiraz etmez, ancak akıllı olduğu ve şirketi sevdiği için, insanların her gün, her gün ayrıldığı bir ev için uygun değildir (bu boyutta bir köpek için dört saat yeterlidir). İyi atlama köpekleri olarak da bilinir.

Sınır Teriyerleri geniş bir kafatasına ve makas ısırmasıyla kısa, güçlü bir namluya sahiptir. V şeklindeki kulaklar başın yanlarında bulunur ve yanaklara batırılır. Bıyık sayısız ve kısa değildir. Kuyruk doğal olarak orta derecede kısadır, tabanda kalın ve koniktir.

 




© Canlılar Alemi | Powered by Blogger