Bluetick Coonhound Özellikleri






Bluetick Coonhound
Bluetick Coonhound







Bluetick Coonhound Hakkında Bilgiler


Bluetick Coonhound

Bluetick Coonhounds dost canlısı bir cins, ancak yeni sahipler eğitilmeleri özellikle zor olabileceği konusunda uyarılmalıdır. Onlar, tazı meslektaşları gibi, çok akıllı ırklar, problem çözme için tuhaf bir ustalıkla.

Bu, bir ev ya da çok küçük bir avluya hapsedildiklerinde özellikle sorunlu olabilir ve bu cinse bol miktarda alan verilmelidir. Eğitildikten sonra, cins sahibine çok dikkat eder. Cins zaman zaman salınır ve insan gıdalarına maruz kaldığında ağır bir şekilde tükürür.

Çok gürültülü, sürekli ve inleyen havlayanlardır. Çalışan av köpekleri olarak yetiştirilirler ve evcil hayvan sahipleri için zor olabilirler. Normal koşullarda, köpek aileler ve çocuklar etrafında mükemmeldir. Eğitildikten sonra, dikkatli ve arkadaş canlısı köpeklerdir. Bununla birlikte, burunları onları belada tutacaktır, bu nedenle yiyecek ve çöpler gözetimsiz bırakılmamalıdır. Genellikle saldırganlık ile karıştırılan cins, yabancıları imza ulusu ile "selamlayacaktır" ve tam anlamıyla tatmin olana kadar konuyu "koklayacaktır". Genellikle bu cinsin konularını tanımasıdır. Mavi Keneler güçlü koku duyularından etkilendiğinden, mükemmel avcılık / izleme köpekleri yaparlar.



Ortak İsim: Bluetick Coonhound
Menşei: Kuzey Amerika
Ortalama Boyut: 68cm (27in)
Ortalama Ağırlık: 36kg (80lbs)
Ortalama Ömür: 12 yıl
Grup: Hound
Renk: Mavi, Siyah, Beyaz, Gri
Ortalama Çöp Büyüklüğü: 7
Mizaç: Samimi, özverili ve sevecen
Eğitim: Büyük boylarından dolayı erken yaşlardan itibaren eğitilmelidir

 




© Canlılar Alemi | Powered by Blogger