Bull Terrier Köpeği Özellikleri

 
Bull Terrier Köpeği Özellikleri
Bull Terrier Köpeği Özellikleri




Bull Terrier Köpeği Hakkında Bilgiler

Bull Terrier Köpeği

İlk kez köpek sahibi için ideal olmasalar da, güçleri ve eğitim zorlukları nedeniyle, fiziksel güçleri zekaları ile eşleştirilir ve bu da onları tamamen güvenilir evcil hayvanlar yapar.

Hem bedenin hem de zihnin aktif tutulması gerekir ve eğlenceli ve eğlenceli olabilirler. Onlar genellikle insan şirketini seven çok sevecen köpeklerdir. Boğa Teriyerleri özellikle çocuklarda iyidir ve genellikle savunma ısırması nedeniyle yaralanma riskini azaltan yüksek bir ağrı eşiğine sahiptir.

Bununla birlikte, genç köpekler çocukları oyun arkadaşı olarak kabul edebilir ve güçleri nedeniyle yanlışlıkla yaralanmaya neden olabilir. Görevli çocukların koruyucusudurlar ve dişiler özellikle bunun için not edilir. Bull Terriers, sahipleri korkusuz oldukları için uzaktayken müthiş bekçi köpekleri yaparlar.

Köpek ırkları için tek tip mizaç testini destekleyen kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan American Temperament Test Society, Inc. (ATTS), Bull Terrier'e 2008 itibariyle% 92,1'lik bir geçiş oranı veriyor. Tüm ırkların ortalaması% 81,5 .


Ortak İsmi: Bull Terrier
Menşei: İngiltere
Ortalama Boyut: 56cm (22in)
Ortalama Ağırlık: 28kg (62lbs)
Ortalama Ömür: 15 yıl
Grup: Mastiff
Renk: Siyah, Kahverengi, Ten Rengi, Beyaz
Ortalama Çöp Büyüklüğü: 7
Mizaç: Dost canlısı ve uyanık ama inatçı
Eğitim: Bağımsız nitelikleri nedeniyle erken yaşlardan itibaren eğitilmelidir

 


 

© Canlılar Alemi | Powered by Blogger